ŠUMICAKITCHEN - Teresina

V to že skoraj pravljično okolje je posegla še roka kulinarično izredno nadarjene žene. 

Teresina je s svojo željo po tem, da bi se ljudje počutili bolje, prav v kuhinji našla navdih za ustvarjanje jedi, ki njenim gostom popestrijo trenutke sprostitve. 

Ko nekdo sedi za skrbno pogrnjeno mizo in mu dekleta (teresinine hčerke) postrežejo z že za oko prijetnimi stvaritvami kulinarike ter jih nato tudi pokusi, ne more kaj, da ne bi občutil veselja ob okusu hrane. Ob požirku dobrega, vsaki specijaliteti posebej pripadajočega vina, pa se to veselje prične prelivati tudi v  toploto v srcu. 

Teresina ima dolgoletne izkušnje v pripravljanju hrane za tudi najzahtevnejše okuse. Prihaja iz Italije, kjer je vedno imela svojo restavracijo. 

Vsak mesec prireja tematske večere, na primer španska kuhinja, morske ribe, tirolski večer, vegetarijanski meni in dodaja ter spaja okuse kulinarike iz okolja Haloz. Programi vsebujejo 12 ali pa še več hodni meniji, ki so prava poslastica za oči in želodec gurmanov. 

Ob koncih tedna se izbira hrane menjuje, tako da lahko gostje vedno najdejo na mizi kaj novega. Za kosila so vedno potrebne rezervacije, saj se tako želijo izogniti nepotrebni potrati hrane. Sprejemajo tudi rezervacije za različne družinske dogodke, druženja in drugo. 

Teresina Veronese s. p.
ŠUMICAKITCHEN
Cirkulane 80a, 2282 Cirkulane
069 800 636
sumicakitchen@gmail.com

Deli v omrežjih

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites