Green Valley Apartments


Počitniški hiši Green Valley se nahajata v naselju Hrastovec v Občini Zavrč.

Vsaka hiša sprejme do 4 osebe. Primerna je tako za družine, manjše skupine, kot za pare, ki želijo pobegniti iz vsakdana in se razvajati v intimnem wellness prostoru, zunanjem bazenu in neokrnjeni naravi. Zraven nočitve nudimo tudi zajtrk.

Celoten turistični kompleks je bil zgrajen v letu 2023. V izgradnjo apartmajev in ločene recepcije, smo vložili veliko truda, da bi se gostje počutili domače s pridihom razvajanja in umirjenosti.

V apartmajih se nahajajo vse osnovne potrebščine za brezskrbni oddih, vključeno je tudi parkirišče, wifi, klima, terase, tv, zunanji el. žar, in neomejen vstop v wellnes ter v toplih mesecih neomejena uporaba bazena.

Vsaka hiška ima svoj wellness prostor, ki se nahaja v kletnih prostorih in ga je možno najeti samo za nekaj ur. Na voljo je finska savna, masažni bazen, udobni notranji prostor za počivanje, tv, kopalnico z vsemi pripomočki, brisače in teraso. Ob nakupu wellness paketa vam pripravimo čaj, vodo, sadje, lokalno vino ali penino. Po dogovoru vam lahko pripravimo mini grižljajčke ali narezke.

Na voljo imamo tudi darilne bone z poljubno vrednostjo ali v naprej določeno storitvijo.

Green Valley Apartments
Hrastovec 22 G
2283 Zavrč
GSM: 051 330 449

www.greenv.si
E-naslov: info@greenv.si








Deli v omrežjih

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites