Hiša Haloze na dlani


Haloze na dlani je popolnoma prenovljena hiša na vrhu hribu, s katerega se razteza pogled po celotnih Halozah.

V pritličju se nahaja hodnik, iz katerega se vstopa v kopalnico, ki je opremljena s tušem, WC-jem in kopalniškim pohištvom. Kopalnica je ogrevana s talnim gretjem in električnim radiatorjem.

Talno ogrevana je tudi kuhinja, kjer se nahaja pomivalni stroj, indukcijski štedilnik, hladilnik z zamrzovalnikom, napa, toaster, palični mešalnik, hladilnik, cvrtnik na vroč zrak in vsa potrebna kuhinjska posoda.

V dnevnem prostoru je krušna peč, okoli katere je postavljena velika lesena klop z jedilno mizo. Na drugi strani dnevnega prostora se nahaja raztegljiv kavč s televizijo, ki je povezana s kabelskim omrežjem. Celotna hiša pa je pokrita z WiFi signalom.

Iz sobe vodijo stopnice v mansardo, kjer se nahajata dva spalna prostora. V vsakem je zakonska postelja, raztegljiv kavč in omara oziroma komoda. Z ene sobe se stopa na 25 m2 teraso s pogledom na Donačko goro in Boč. Obe spalnici sta klimatizirani. V mansardi je tudi manjša kopalnica z WC-jem in umivalnikom.

Pod hišo je vinska klet, kjer je po dogovoru mogoče organizirati degustacijo domačega vina, pridelanega v vinogradu tik pod hišo, in pa priznanega vinogradnika Kobal Wines.


Haloze na dlani

Brezovec 85 b

2282 Cirkulane

+386 (0)51 610 018

halozenadlani@gmail.com

Rezervacije na AirBnB ali FB








Deli v omrežjih

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites