Apartma Vesna

Turistična kmetija z Apartmajem Vesna je v krasnem objemu narave na enem od tisočerih haloških gričev v kraju Veliki vrh št. 31. Obdana je z gozdovi in vinogradi v osrčju Haloz, od koder je čudovit in nepozaben pogled na jugozahodni del Haloz, na dravsko ptujsko polje, ptujsko jezero, ptujski grad in Mariborsko Pohorje.

Do kmetije se pripelje po urejeni asfaltirani cesti, ki sev  kraju Dolane pri tovarni  ADK odcepi v smeri naše turistične kmetije. Nato vozite  v smeri cerkvice Sv. Ane, nakar vas  po 800 metrih  vožnje   čaka lepo urejena haloška hiška z dvema parkiriščema.

Pri nas boste doživeli vse lepote narave, Haloz in okolice. Sprehodili se boste lahko po haloški planinski poti, ki vodi mimo naše kmetije,  si ogledali in doživeli okoliške kraje in  znamenitosti.

Kuhinja ima posodo za pet oseb, steklokeramični štedilnik, mikrovalovno pečico, grelnik vode, hladilnik, zamrzovalno skrinjo, klimo, kavč, jedilno mizo ter peč na drva. Iz dnevnega prostora so lesene stopnice na galerijo in mansardo kjer je v enem prostoru pet ležišč z možnostjo dodatnega ter prostor za odlaganje perila in garderobe. Kopalnica ima tuš kabino, umivalnik in WC ter pralni in sušilni stroj. Možnost je uporabe žara pred objektom.

Po dogovoru vam lastnik pripravi jedi iz žara in možna je uporaba kletnega predprostora za 10 oseb. Za večjo udobje in domačnost si lahko sami zakurite peč na drva, možen je najem električnih koles, možnost panoramske vožnje s kočijo in konjsko vprego, ogled domačih  živali na naslovu lastnika, možna pomoč pri delu na kmetiji in vinogradu, ogled najstarejšega slovenskega mesta Ptuj, ogled ptujskega gradu z muzejem,  obisk ptujske vinske kleti, priporočamo obisk ptujskih term  ter ogled drugih znamenitosti v bližnji in daljni okolici.


Apartma Vesna 

Veliki vrh 31

2282 Cirkulane

+ 386 (0)31 321 264

lorbek.janko@gmail.com








Deli v omrežjih

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites